Conventus E2- SDS'18 E2 

Afgelopen zaterdag speelde de E2 van SDS'18 uit tegen coventus in Zwijndrecht. Vroeg uit de veren maar we waren er helemaal klaar voor. Het team van coventus bestond uit jongens en 1 meisje, maar de dames lieten zich daardoor niet bang maken en begonnen vol moed de wedstrijd. Kristina speelde haar eerste wedstrijd en durfde meteen te gaan keepen, en wat deed ze dat goed! Norah, Antonia en Stacy stonden goed vrij en hebben zelfs gescoord. Joelle ,Madelief en Silver stonden super te verdedigden en probeerde de ballen weg te tikken. Helaas hebben we met 24-4 niet mogen winnen, maar wel heel veel geleerd van dit sterke jongens team. Volgende week gaan we weer met volle moed er tegen aan!

SDS'18 E2 - MOK E2

 

Gisteren alweer de tweede wedstrijd van de E2 gespeeld. Sinds deze week heeft de E2 een nieuwe trainster/coach. We hebben Jozenette mogen verwelkomen bij onze vereniging. Super leuk dat je het gezellige E2 team wilt trainen en coachen! Welkom!
Daarnaast hadden Madelief en Joelle gisteren hun eerste wedstrijd, ook van harte welkom.
Na de wedstrijdvoorbereiding konden de kids al snel aan de slag tegen MOK E2. Een leuk beginnend team net als dat van ons. Er waren leuke aanvallen, goeie individuele acties, het geleerde dribbelen bij de training kwam goed van pas en daar kwamen ook leuke doelpunten uit. In de verdediging werd er goed naar de bal gekeken en ook regelmatig onderschept. Uiteindelijk werden er 14 mooie doelpunten gemaakt :) het leuke was dat bijna alle kids op het doel gegooid hebben en bijna alle kids gescoord hebben! Net iets meer gescoord dan de tegenstander, dus de winst binnen gesleept.
Top gedaan

Roda'71 E1 - SDS'18 E2

 

Dit weekend mochten we met de E2 de eerste wedstrijd starten. Deze was tegen Roda'71. Na lang wachten ging gelukkig toch de zaal nog open en mochten we onze mooie nieuwe tenue's aandoen. Voor de meeste kids was het de eerste zaalwedstrijd. Dus even inkomen en wennen aan de lijnen. Voor Rosalie was het zelfs haar eerste wedstrijd. Toch gingen de kids heel gemotiveerd van start en speelden een hele leuke wedstrijd samen en echt weer met elkaar. Stacey die heel sterk stond te keepen. Silver en Niene die hun best deden om ballen weg te tikken en te veroveren. Norah en Rosalie die allebei een doelpunt scoorden. David en Joep die regelmatig de bal in het doel wisten te krijgen en vooral elkaar op snelheid goed wisten te vinden. Kortom een super wedstrijd met als eindstand 13 - 6. Wij zijn trots op de kids wat ze samen neergezet hebben.