Vrijdag 17 December Het sinterklaas/kerst dobbelspel met de C-jeugd

Vrijdag 17 December van 18.00-20.30 uur is er voor de GCJ het dobbelspel.

Wat is de bedoeling: Iedereen koopt voor 7,50 euro een paar kadootjes. Alle kadoos worden op 1 grote hoop neergelegd waarna het dobbelspel zal starten. Het spel bestaat uit 3 rondes en het doel is om zoveel mogelijk kadoos te bemachtigen.

We starten de avond met patat en een snack, vergeet niet door te geven welke snack je wilt .

Het adres van de locatie  wordt in de groepsapp bekend gemaakt.

Het dobbelspel voor de meiden C wordt op een nog nader te bepalen avond/dag gespeeld ivm de toetsweken die de meiden hebben.

UITNODIGING

Zwemmen met handbalvereniging SDS’18

Woensdag 20 Oktober gaan we met de E jeugd zwemmen in de Zevenkampse Ring . Om het nog leuker te maken heeft de Zevenkampse Ring tijdens het vrij zwemmen een Piratenweek! Doe mee met stoere spellen, vindt de schat en kraak de code.

Jij komt toch ook?

Waar: Recreatiecentrum Zevenkampse Ring Adres: Zevenkampse Ring 301Tijd: 13.00 uur - 15.00 uurKosten: Later bekend!

Het zwemmen begint om 13.00 uur maar we verzamelen bij de Zevenkampse Ring om 12.50 uur

Vergeet je zwemspullen niet!

Door Corona zijn we al vanaf maart 2020 veel minder actief dan we zouden willen. Helaas zijn er in de zomer ook veel leden weggegaan. Toch zijn er ook weer nieuwe leden bijgekomen zowel bij de E/F jeugd C-jeugd en bij de Recreanten.

We hopen na Corona weer actief te kunnen zijn op zowel trainings als competitie niveau.

Voor nu Stay Safe.