Ik ben Ruth van der Wielen

Mijn passie is al jaren om kinderen verschillende vaardigheden aan te leren.

Sinds 5/6 jaar is daar ook de passie bijgekomen om kinderen op een speelse en actieve wijze handbal bij te brengen.

De nieuwe uitdaging is nu om een handbalvereniging SDS'18 te laten ontwikkelen op allerlei fronten.

Ik ben Marian Jonas

Handbal is mijn grote passie. Op mijn zevende ben ik begonnen met handballen en ik heb dit met groot plezier 37 jaar actief gedaan. Toen ik begin 20 was kreeg ik mijn eerste jeugdteam te trainen en te coachen en al heel snel werd het bezig zijn met de jeugd ook een grote passie van mij. In de 25 jaar dat ik trainer-coach ben heb ik diverse leeftijdscategorieën getraind. Spelplezier, samenspel maar ook talentontwikkeling vind ik  belangrijke aspecten in de ontwikkeling van de jeugdspelers. Ik kijk er dan ook naar uit om met de jeugd van handbalvereniging SDS´18 aan de slag te gaan.

Tot snel op het trainingsveld. :)